מוס גלקסיה

למוס שוקולד: 200 גרם שמנת להקצפה 20 גרם פודינג שוקולד למוס וניל: 100 גרם שמנת להקצפה 10 גרם פודינג וניל להגשה: חבילת עוגיות פתיבר
קאפקייק רד ולווט

לקאפקייק: 3 ביצים 60 גרם שמן 140 גרם קמח 60 גרם חלב 125 גרם מסקרפונה 200 גרם סוכר 5 גרם אבקת אפייה צבע מאכל אדם לקרם: 250 גרם להקצפה להקצפה 40 גרם אבקת סוכר 125 גרם גבינת מסקרפונה 10 גרם פודינג וניל לבבות משוקולד לבחירתכם
קאפקייק סוכריות

לקאפקייק: 3 ביצים 60 גרם שמן 140 גרם קמח 60 גרם חלב 125 גרם מסקרפונה 200 גרם סוכר 5 גרם אבקת אפייה לקרם: 375 גרם שמנת להקצפה 40 גרם פודינג וניל 25 גרם אבקת סוכר צבע מאכל ורוד סוכריות שוקולד
עוגיות שוקוציפס

לבצק: 250 גרם חמאה רכה 250 גרם סוכר חום כהה 125 גרם סוכר 2 ביצים חלמון 1 490 גרם קמח חצי כפית סודה מטבעות שוקולד לבן וחלב לשוקולטה: 10 גרם קורנפלור 10 גרם קקאו 60 גרם שוקולד חלב חצי ליטר חלב לקצת: 250 גרם שמנת להצקפה 3 כפות אבקת סוכר
לביבות גבינה

לבצק: 250 גרם טבורוג כנען 2 כפות סוכר 4 כפות קמח 2 ביצים לקישוט: תותים חלב מרוכז
קינוח דובאי מפנק

לקדאיף: 100 גרם שערות קדאיף 50 גרם חמאה פיסטוק גרוס תותים לציפוי שוקולד: 100 גרם שוקולד חלב 100 גרם שמנת להקצפה 3 כפות שמן לציפוי פיסטוק: 100 גרם שוקולד לבן 20 גרם מחית פיסטוק גרגירי וניל לקצפת: 250 גרם שמנת להקצפה 40 גרם פודינג וניל
קינוחי בראוניז וקצפת

לבראוניז: 100 גרם חמאה מומס 100 גרם שוקולד מריר 50 גרם שוקולד לבן 150 גרם סוכר 2 ביצים 140 גרם קמח 20 גראם קקאו לקצפת: 2250 גרם שמנת להקצפה 3 כפות אבקת סוכר
צ׳ורוס שוקולד ותותים

לבצק: 50 גרם חמאה כפית מלח 15 גרם סוכר 210 גרם מים 140 גרם קמח 3 ביצים לטיגון: חצי ליטר שמן לציפוי: כוס סוכר כף קינמון לטבילה: 50 גרם שוקולד מריר 50 גרם שוקולד חלב 150 גרם שמנת להקצפה תותים חצויים
סינבון בראוניז בציפוי גלייז

לבצק: 500 גרם קמח 100 גרם סוכר ביצה 1 8 גרם שמרים יבשים 100 גרם שמנת חמוצה 160 גרם חלב 100 גרם חמאה רכה למילוי בראוניז: 200 גרם חמאה מומסת 200 גרם שוקולד מריר 2 ביצים 100 גרם סוכר 240 גרם סוכר חום 130 גרם קמח 65 גרם קקאו לגלייז: 150 גרם שמנת להקצפה 100 […]
קאפקייק קצפת תותים בשוקולד

לקאפקייק: 3 ביצים 60 גרם שמן 140 גרם קמח 60 גרם חלב 125 גרם מסקרפונה 200 גרם סוכר 5 גרם אבקת אפייה לקרם: 500 גרם שמנת להקצפה 2 כפות פודינג וניל 2 כפות אבקת סוכר לתותים בשוקולד: 150 גרם שוקולד מריר תותים 50 גרם שוקולד חלב