רולדת קרפ ורודה

לבצק: 4 ביצים 2 כוסות חלב רבע כוס שמן 100 גרם סוכר צבע מאכל ורוד 250 גרם קמח  לקרם: 500 גרם שמנת להקצפה 80 גרם פודינג וניל  לציפוי: 120 גרם שוקולד פטל 150 גרם שמנת להקצפה 3 כפות אגוזי לוזקצוצים

מאפה גבינה דובדבנים

לבצק: 480 גרם קמח 80 גרם סוכר 70 גרם חמאה רכה 220 גרם חלב ביצה 1 20 גרם שמרים טריים  למילוי: 250 גרם טבורוג 30 גרם סוכר ביצה 1 ריבת דובדבנים לקראמבל: 3 כפות קמח 3 כפות סוכר 30 גרם חמאה

מריטוצו

לבצק: 550 גרם קמח 100 גרם סוכר 8 גרם שמרים יבשים ביצה 1 90 גרם שמנת חמוצה 160 גרם חלב 100 גרם חמאה רכה  לקרם: 250 גרם מסקרפונה 250 גרם שמנת להקצפה 4 כפות פודינג וניל  לקישוט: פיסטוק טחון

סופגניות קצפת

לבצק: 500 גרם קמח כף שמרים יבשים ביצה 1 100 גרם סוכר 240 גרם חלב 50 גרם חמאה 5 גרם מלח  לקצפת וניל: 500 גרם שמנת להקצפה 80 גרם פודינג וניל של מימונס  לקצפת שוקולד: 500 גרם שמנת להקצפה 80 גרם פודינג שוקולד של מימונס  לקישוט: תותים טריים אבקת סוכר

ספינג׳

לבצק: 500 גרם קמח 400 גרם מים 5 גרם מלח כף שמרים יבשים 50 גרם סוכר 8 גרם רום לציפוי: סוכר

עוגיות אלפחורס

לעוגיות: 200 גרם חמאה רכה 150 גרם סוכר 5 חלמונים 250 גרם קורנפלור 250 גרם קמח 10 גרם אבקת אפייה  למילוי: ריבת חלב לציפוי: קוקוס

עוגת מדוביק

לבצק: 2 ביצים 150 גרם סוכר 120 גרם דבש 50 גרם חמאה מומסת 500 גרם קמח 5 גרם סודה  לקרם: 1600 גרם שמנת חמוצה 270 גרם אבקת סוכר וניל  לציפוי: 70 גרם שוקולד מריר 75 גרם שמנת להקצפה  לקצפת: 500 גרם שמנת להקצפה 80 גרם פודינג וניל 50 גרם אבקת סוכר פטל פטל שחור אוכמניות

סופגניות פטל

לבצק: 500 גרם קמח כף שמרים יבשים ביצה 1 100 גרם סוכר 240 גרם חלב 50 גרם חמאה 5 גרם מלח  לקרם: 500 גרם שמנת להקצפה 20 גרם פודינג וניל 40 גרם אבקת סוכר צבע מאכל  לקישוט: סוכר גבישי אבקת סוכר  לציפוי: 250 גרם שוקולד רובי 30 גרם שמן לקולי פטל: 250 גרם פטל 50 […]

שושני הקצף קקאו

לעוגיות: 390 גרם קמח 10 גרם קקאו 200 גרם חמאה 4 כפות אבקת סוכר 3 חלמונים 10 גרם אבקת אפייה 200 גרם שמנת להקצפה  למילוי: 4 חלבונים 200 גרם סוכר

שושני הקצף

לעוגיות: 300 גרם קמח 200 גרם חמאה 4 כפות אבקת סוכר 3 חלמונים 10 גרם אבקת אפייה 200 גרם שמנת להקצפה  למילוי: 4 חלבונים 200 גרם סוכר