שושני הקצף

לעוגיות: 300 גרם קמח 200 גרם חמאה 4 כפות אבקת סוכר 3 חלמונים 10 גרם אבקת אפייה 200 גרם שמנת להקצפה  למילוי: 4 חלבונים 200 גרם סוכר

קראנץ שוקולד

לבצק: 450 גרם קמח 20 גרם שמרים יבשים 70 גרם סוכר 2 ביצים 90 גרם חלב 20 גרם מים 90 גרם חמאה  למילוי: 400 גרם ממרח שוקולד 10 גרם שוקולד חלב  להברשה: 2 ביצים 100 גרם חלב 5 גרם סוכר 5 גרם מלח  לסירופ סוכר: 100 גרם סוכר 130 גרם מים

מגה עוגיית לואקר

לעוגייה: 200 גרם סוכר חום 100 גרם סוכר 200 גרם חמאה 350 גרם קמח 70 גרם קורנפלור 120 גרם ביצים כפית סודה לקרם: 250 גרם שמנת להקצפה 100 גרם שוקולד חלב, לבן, בלונדי וופל לואקר 25 גרם פודינג וניל

עוגת לואקר

  לעוגה: 4 ביצים 200 גרם סוכר 240 גרם שמן 70 גרם קקאו 10 גרם אבקת אפייה 280 גרם קמח 400 גרם שמנת חמוצה  לקרם: 750 גרם שמנת להקצפה 250 גרם גבינה לבנה 80 גרם פודינג וניל 300 גרם שוקולד לבן וופל לואקר

קאפקייק לואקר

לקאפקייק: 4 ביצים 60 גרם שמן 140 140 גרם קמח 125 גרם מסקרפונה 200 גרם סוכר 5 גרם אבקת אפייה לקרם: 375 גרם שמנת להקצפה 40 גרם פודינג וניל 25 גרם ממרח לואקר פרחים לואקר

קרמבו לואקר

לקרמבו לואקר: 400 גרם סוכר 200 גרם חלבונים עוגיות לואקר  לציפוי: 300 גרם שוקולד חלב 50 גרם חמאת קקאו

כדורי לואקר

לכדורי לואקר: 250 גרם וופל לוקר 3 כפות ממרח אגוזי לוז 2 כפות שמנת להקצפה  לציפוי: 200 גרם שוקולד חלב 20 גרם חמאת קקאו שוקולד לבן

בחושה לימון

לבחושה לימון: 3 ביצים 200 גרם סוכר 125 גרם שמן 230 גרם קמח 200 שמנת חמוצה 10 גרם אבקת אפייה לציפוי: 1 לימון 100 גרם אבקת סוכר

בראוניז

לבראוניז: 200 גרם שוקולד מריר 110 גרם חמאה 150 גרם סוכר 3 ביצים 50 גרם סוכר חום 25 גרם קקאו

בחושה תפוזים השחר

לעוגת תפוזים: 6 ביצים 200 גרם סוכר 100 גרם שמן כוס מיץ תפוזים 70 גרם קורנפלור 280 גרם קמח 10 גרם אבקת אפייה לתוספות: ממרח השחר העולה