עוגת גבינה פירורים

לבצק:

  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם סוכר
  • 100 גרם שקדים טחונים
  • 5 חלמונים
  • 270 גרם קמח תופח אדמה
  • 10 גרם אבקת אפייה

לקרם:

  • 650 גרם שמנת לקצפה
  • 600 גרם גבינת שמנת
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 40 גרם פודינג וניל
  • כפית מחית וניל
  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 100 גרם שמנת להקצפה

אופן הכנה

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה וסוכר, מוסיפים חלמונים ומערבבים לאיחוד, מוסיפים שקדים טחונים, קמח תפוח אדמה, אבקת אפייה ומערבבים לבצק אחיד, מחלקים את הבצק לשתיים, בצק אחד משטחים בתבנית עגולה מוברשת בשמן, ואת החלק השני של הבצק משטחים על תבנית רגילה מרופדת בנייר אפייה לפירורים, אופים את שני התבניות 170 מעלות טורבו 30 דקות, במיקסר עם בלון הקצפה נקציף שמנת להקצפה, אבקת סוכר, גבינת שמנת, , מחית וניל, פודינג וניל לקצפת יציבה, מוסיפים שמנת להקצפה (100 גרם) ושוקולד לבן שהמסנו וערבבנו ביחד, ומערבבים לאיחוד, מעבירים את הקרם לתוך התבנית העגולה ומקררים לילה במקרר, לאחר הקירור מפזרים פירורים ומיישרים, מוציאים את העוגה מהתבנית בעדינות ונהנים

תגובה אחת

להגיב על דניאל ג א לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *