לרולדה:
- 5 ביצים
- 100 גרם סוכר
- 60 גרם שמן
- 70 גרם קורנפלור
- קורט מלח
לקרם:
- 500 גרם שמנת לקצפה
- 60 גרם אבקת סוכר
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
- 20 גרם פודינג וניל
- כפית מחית וניל
לקישוט והרכבה:
- כוס אספרסו חזק
- קקאו
במיקסר עם בלון הקצפה נקציף חלבונים עם מחצית מכמות הסוכר למרנג יציב.
נעביר את החלבונים לקערה נפרדת ובאותו מיקסר נקציף חלמונים עם שארית הסוכר לקציפה בהירה.
נוסיף בהדרגה את השמן ונמשיך להקציף לקציפה אחידה.
ננפה את הקורנפלור פנימה ונקפל בהדרגה.
נשטח בתבנית אפייה עם נייר אפייה, נאפה כרבע שעה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו.
נצנן את הרולדה מעט ונגלגל אותה במגבת.
במיקסר עם בלון הקצפה נקציף את כל חומרי הקרם לקצפת יציבה.
נפתח את הרולדה, נבריש אותה בקפה, נמרח את הקרם ונגלגל.
את שארית הקרם נמרח על הרולדה ונזלף מעל.
נפדר קקאו ונעביר לקירור.
שיתוף פעולה: תומר אומנסקי
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.
תגובה אחת
וואו